Ενθουσιώδης υποδοχή της νέας παράστασης της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου "Αργώ" στο θέατρο της Ρεματιάς (VIDEO - φωτογραφίες)

 "ΑΡΓΩ"  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Ενθουσιώδης υποδοχή της νέας παράστασης της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου "Αργώ" στο θέατρο της Ρεματιάς

Την καινούργια και πολύ διασκεδαστική θεατρική παράσταση με το έργο του Γρηγ. Ξενόπουλου «Δεν είναι εγώ Ή η λογική», παρουσίασε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 28 Ιουνίου, η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού - Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «Αργώ», σε σκηνοθεσία - διδασκαλία Ιωάννας Μπακαλάκου, γεμίζοντας για ακόμη μια φορά το θέατρο της Ρεματιάς.

Στην παράσταση έπαιξαν με σειρά εμφάνισης: Καίτη Σιούτη, Μαριάννα Μανταγάρη, Σοφία Λιπαντετζόγλου, Ζιμνάχερ Γκαμπριέλε, Ανδρέας Ζηρογιάννης, Αντώνης Δημητριάδης, Αλέξης Καϊμάκης, Μάξιμος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Λούσης, Θεοδώρα Λευκιμμιάτη, Νίκος Μέτζας, Δήμητρα Χαλαυτή, Αποστολία Ευθυμίου, Καϊματζόγλου Βικτώρια-Ίρις.
Σκηνοθεσία/διδασκαλία /προσαρμογή/μουσική επιμέλεια: Ιωάννα Μπακαλάκου 
Μακιγιάζ: Στέλιος Στειακάκης - Γραφιστική επιμέλεια: Ελένη Άνινου

Η πολυπληθής Θεατρική Ομάδα παρουσίασε μια υψηλού επιπέδου παράσταση, μια τρίπρακτη κωμωδία με εξαιρετικές ερμηνείες, τραγούδι, χορό και εφευρετικότητα στις σκηνές, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο καταχειροκρότησε με ενθουσιασμό όλους τους συντελεστές.

Το θερμό χειροκρότημα από την αρχή έως το τέλος και το άφθονο πηγαίο γέλιο που πρόσφερε η παράσταση, ήταν η καλύτερη επιβράβευση και επιβεβαίωση της επιτυχίας του έργου και της αγάπης που απολαμβάνει αυτή η ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα, η οποία προετοίμαζε εξαντλητικά αυτό το έργο επί μήνες, δίνοντας τους καλύτερους εαυτούς τους.

Η Θεατρική Ομάδα που διαπρέπει επί χρόνια παρουσιάζοντας με μεγάλη επιτυχία παραστάσεις σε μεγάλα θέατρα πολλών Δήμων, με διακρίσεις σε Φεστιβάλ και πανελλήνιους διαγωνισμούς, έχει δημιουργήσει πια στη διαδρομή της εκατοντάδες πιστούς φίλους που παρακολουθούν, τιμούν και στηρίζουν κάθε φορά τις νέες προσπάθειές της.

Δυστυχώς η παράσταση της Θεατρικής Ομάδας φέτος για πρώτη φορά εξαιρέθηκε από το επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ρεματιάς, μια επιλογή άδικη τόσο για την ίδια τη Θεατρική Ομάδα και την προσφορά της, όσο και για το ερασιτεχνικό θέατρο που είναι το θέατρο της κοινότητας, της τοπικής κοινωνίας, ένα δημιουργικό κύτταρο σε κάθε τόπο που χρειάζεται την προβολή και την ηθική ανταμοιβή ως αναγνώριση.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο πρώην Δήμαρχος και πρόεδρος του ΣΒΑΠ κύριος Γιώργος Κουράσης, η κυρία Κρίστη Αγαπητού δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αγαπάμε το Χαλάνδρι", οι κυρίες Πόπη Κρανίδη, Πόπη Φασίτσα και Σούλα Μάζη πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ επίσης με την παρουσία του μας τίμησε ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης κύριος Θωμάς Μπακαλάκος.









Σχόλια