Δημιουργία Εργαστηρίου Εικαστικών με μαθήματα ζωγραφικής για μικρούς και μεγάλους

 "ΑΡΓΩ" ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

ο Σύλλογος "ΑΡΓΩ" προχωρά στη δημιουργία Εργαστηρίου Εικαστικών και μαθήματα ζωγραφικής για μικρούς και μεγάλους με την κυρία Θεοδώρα Λευκιμμιάτη απόφοιτη και αριστούχο της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης στη Ζωγραφική και Φωτογραφία, ενώ σπούδασε στη συνέχεια με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Complutense Facultad de Bellas Artes στη Μαδρίτη το 2015 (Σχέδιο & Ανατομία) και στο Παρίσι (Αρχιτεκτονικό και ελεύθερο σχέδιο). 

Aπόφοιτη επίσης της Σχολής Αγιογραφίας στην Κέρκυρα και  πτυχιούχος Ειδικών Εφαρμογών Πληροφορικής, ενώ συνεχίζει τις σπουδές της στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη Σχολή Κινηματογράφου και Animation. Έχει πάρει μέρος σε περισσότερες από 20 ομαδικές εκθέσεις και από το 2018 εργάζεται ως εικαστικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας με όσες και όσους, μικρούς (από 6 ετών) και μεγάλους, ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα μαθήματα ζωγραφικής θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ  31 ΜΑΪΟΥ, ώρα 7 μμ στα γραφεία του Συλλόγου μας (Σοφ. Βενιζέλου 20 & Καραολή και Δημητρίου, στο κέντρο του Χαλανδρίου). 

Για να δηλώσετε συμμετοχή ή για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα  6974.101.107 και  6984.410.858 ή στο e-mail  argohalandriou@yahoo.com





Σχόλια