Με εξαιρετική επιτυχία η παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου "ΑΡΓΩ" με τον "Ταρτούφο" στο κατάμεστο Θέατρο Ρεματιάς

 "ΑΡΓΩ"  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Θέατρο της Ρεματιάς (τα δελτία εισόδου είχαν εξαντληθεί από τη δεύτερη μέρα διάθεσής τους), στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022, η παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου «ΑΡΓΩ», με το έργο «Ο Ταρτούφος» του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία της Ιωάννας Μπακαλάκου.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ο πρώην Δήμαρχος και Πρόεδρος του ΣΒΑΠ Γιώργος Κουράσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας, ο επικεφαλής της παράταξης Ορίζοντας 2023 Μάνος Κρανίδης και εκατοντάδες θεατές.

Στο τέλος της παράστασης ο Σύλλογος «ΑΡΓΩ» παρέδωσε τιμητική διάκριση στην Ιωάννα Μπακαλάκου για την προσφορά της στη Θεατρική Ομάδα και το Σύλλογο.

Στο έργο έπαιξαν οι : Δημητριάδης Αντώνης, Ευθυμίου Αποστολία, Ζηρογιάννης Ανδρέας, Καϊμάκης Αλέξης, Λευκιμμιάτη Θεοδώρα, Λιπατεντζόγλου Σοφία, Μανωλάς Ιάκωβος, Ροδοθεάτου Ξένια, Σιούτη Καίτη, Υφαντόπουλος Θανάσης και η μικρή Εύα Κολλάρου

Η χρήση της μετάφρασης των κειμένων έγινε με την άδεια και την ευγενική συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας.

Φωτογραφίες Στέργιος Λεόπουλος / Studio 47













































Σχόλια