ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ της ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018


 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ 

ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
στην πρώτη περίοδο λειτουργίας της Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλίων που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο διαβάσαμε και συζητήσαμε μαζί με συγγραφείς και μεταφραστές, βιβλία ελληνικά και ξένα που απέσπασαν το ενδιαφέρον του κοινού και της κριτικής.

Η αθρόα συμμετοχή και το ζωηρό ενδιαφέρον των φίλων της Λέσχης μας δίνει το κουράγιο και τη δύναμη να προχωρήσουμε με ενθουσιασμό και αισιοδοξία στον προγραμματισμό των συναντήσεων για τη περίοδο Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2018.
Στη δεύτερη αυτή περίοδο προτείνουμε νέες επιλογές με τις οποίες επιδιώκουμε να συνδυάσουμε την πολυφωνία με την ποιοτική γραφή, την υφολογική ποικιλία και το συντονισμό με τους προβληματισμούς της εποχής.
Πιο συγκεκριμένα
- Στη πρώτη μας συνάντηση, Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου μας θα συζητήσουμε με τη συγγραφέα κ. Ρούλα Γεωργακοπούλου για το τελευταίο της βιβλίο «Δένδρα, πολλά δένδρα», εκδ. Πόλις.
- Στη δεύτερη συνάντηση, Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και ώρα 19.00μ.μ. θα συζητήσουμε με τον Κώστα Αθανασίου, μεταφραστή του αστυνομικού μυθιστορήματος του Λεονάρδο Παδούρα, «Η διαφάνεια του Χρόνου», εκδ. Καστανιώτης.
- Στην τρίτη συνάντηση, Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 μ.μ. θα συζητήσουμε με τον συγγραφέα κ. Γιάννη Ατζακά την τριλογία του «Διπλωμένα Φτερά, Θολός Βυθός, Φως της Φονιάς», εκδ. Άγρα.
- Στην τέταρτη συνάντηση, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 μ.μ. θα συζητήσουμε με τη συγγραφέα κ. Ρέα Γαλανάκη για το μυθιστόρημα της «Η Άκρα Ταπείνωση», εκδ. Καστανιώτης.
Οι συναντήσεις μας θα πραγματοποιούνται μια φορά το μήνα στα γραφεία του συλλόγου μας Καραολή-Δημητρίου και Σοφ. Βενιζέλου 20, στο κέντρο του Χαλανδρίου.
Υπεύθυνοι της Λέσχης Ανάγνωσης: 
Γεωργία Μποφυλάτου - Σταύρος Μποφυλάτος

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο e-mail: argohalandriou@yahoo.com

Σχόλια