Εργαστήρι κατασκευής χαρταετού από τον Σύλλογο «ΑΡΓΩ» και τον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου

Εργαστήρι κατασκευής χαρταετού από τον Σύλλογο «ΑΡΓΩ» και τον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων. 

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, από τις 5μμ έως τις 8μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου ο κ. Γιάννης Τσίχλας θα δείξει τα μυστικά κατασκευής χαρταετού και στη συνέχεια ανά ομάδες, θα καθοδηγήσει μικρούς και μεγάλους να φτιάξουν επί τόπου τον δικό τους χαρταετό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου και το σύνολο των εκδηλώσεων:

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 17:00-20:00
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου ανακοινώνει τη διεξαγωγή εργαστηρίου κατασκευής χαρταετού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Επιστημονικό Σύλλογο Χαλανδρίου «Αργώ». Σας περιμένουμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας για να φτιάξουμε τον δικό μας χαρταετό. Ο κ. Γιάννης Τσίχλας θα μας δείξει τα μυστικά κατασκευής χαρταετού και στη συνέχεια, ανά ομάδες, θα μας καθοδηγήσει ώστε να φτιάξουμε επί τόπου τον δικό μας χαρταετό. Επειδή πρέπει να γίνει εγκαίρως η προμήθεια των υλικών για την κατασκευή των χαρταετών παρακαλούμε όσους γονείς θέλουν να συμμετέχουν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 6973823220 το αργότερο έως και την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου προκειμένου να σχηματίσουμε τις σχετικές ομάδες. Διευκρινίζουμε ότι το εργαστήριο απευθύνεται σε γονείς οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία  να μάθουν πως κατασκευάζεται ένας χαρταετός και να μεταλαμπαδεύσουν την τέχνη στα παιδιά τους.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00
Την προσεχή Κυριακή θα γίνει στο προαύλιο του Σχολείου μας η καθιερωμένη Αποκριάτικη Γιορτή. Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, μασκαρεμένοι με τα παιδιά μας και να ξεφαντώσουμε με μουσική, χορό και νόστιμα σουβλάκια στα κάρβουνα.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΕΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ
Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00
Αφού θα έχουμε φτιάξει τον χαρταετό μας και μας αρέσει να πετάμε χαρταετό και επειδή είμαστε μια ωραία παρέα και περνάμε καλά, ελάτε στον λόφο του Φιλοπάππου με τους χαρταετούς και τα σαρακοστιανά να πετάξουμε όλοι μαζί χαρταετούς …και να δούμε ποιος θα πάει πιο ψηλά!! Σημείο συνάντησης θα είναι το πάρκινγκ της πολυκατοικίας του Ασυρμάτου (εργατικές κατοικίες) επί της οδού Στησικλέους στα Άνω Πετράλωνα από όπου θα ανηφορίσουμε πεζή προς τον λόφο και θα πετάξουμε όλοι μαζί τους χαρταετούς μας. Στο τέλος της δράσης και καιρού επιτρέποντος θα έχουμε την ευκαιρία (όσοι το επιθυμούν) να γευματίσουμε υπαίθρια με τα σπιτικά εδέσματα που θα έχουμε προετοιμάσει οι γονείς.  
Σας περιμένουμε όλους στις φετινές μας αποκριάτικες δράσεις …

Το ΔΣ του Συλλόγου

Σχόλια