Η παράσταση του "Αρχοντοχωριάτη" στα Βριλήσσια από τον Σ.Β.Α.Π. σε συνεργασία με τον Δήμο Βριλησσίων και τον Σύλλογο "ΑΡΓΩ"


Την παράσταση ο «Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου, από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ», παρουσιάζει στα Βριλήσσια ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη Πόλεων (Σ.Β.Α.Π.)  σε συνεργασία με τον Δήμο Βριλησσίων, στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Έν Άστει»

Η συνεργασία του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων με τον Σύλλογο «ΑΡΓΩ», για την παρουσίαση δωρεάν θεατρικών παραστάσεων, ξεκίνησε με τη νέα χρονιά και εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος με τους Δήμους-Μέλη του.

Ο «Αρχοντοχωριάτης» έχει παρουσιασθεί με εξαιρετική επιτυχία το περασμένο καλοκαίρι  από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου «ΑΡΓΩ» στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι και στο Ανοιχτό Θέατρο Μελισσίων.

Πρόκειται για ένα έργο διαχρονικό και πάντα επίκαιρο το οποίο παρουσιάζουν οι μικροί και μεγάλοι ηθοποιοί της Θεατρικής Ομάδας σε σκηνοθεσία της  Ιωάννας Μπακαλάκου και μετάφραση Ιωάννη Πολέμη.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων – Αίθουσα Μουσών, Κισσάβου 11, Βριλήσσια.


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Σχόλια