Με μεγάλη συμμετοχή, ενθουσιασμό, κέφι και πολύ μουσική, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας

Με μεγάλη συμμετοχή, ενθουσιασμό, κέφι και πολύ μουσική, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού - Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου "ΑΡΓΩ", το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017.


Στην εκδήλωση μας εκτός από τις φίλες και τους φίλους του Συλλόγου που κατέκλυσαν την αίθουσα του Κέντρου Νεότητας Χαλανδρίου, παρευρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων κ.ά. Ιδιαίτερη σημασία και χαρά για μας είχε ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν προσφυγόπουλα από τη Συρία, που αγκαλιάστηκαν από όλους με ένα ζεστό χειροκρότημα.

 
Μετά την κοπή της πίτας και στα πλαίσια της στήριξης και προβολής από τον Σύλλογο "ΑΡΓΩ" της νεανικής ερασιτεχνικής δημιουργίας, ακολούθησε συναυλία από ορχήστρα που έχει δημιουργηθεί κυρίως από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης, οι οποίοι μέσα από ένα ταξίδι στην ελληνική μουσική ξεσήκωσαν τους προσκεκλημένους, τραγουδώντας όλοι μαζί με κέφι σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα. 



Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου και πρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Γ. Κουράσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Θ. Βαρδουλάκης, κ. Γ. Λιερός, κα Σ. Μάζη, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής κα Σ. Κορωναίου, από την Ένωση Γονέων Χαλανδρίου η πρόεδρος κα Στ. Πετράκου και ο κ. Δ. Βασιλάκης, ο κ. Αθ. Υφαντόπουλος γραμματέας Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου, ο κ. Ν. Κομπότης μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ρεματιάς, οι κυρίες Μπονίκου και Γιαννακοπούλου από την Περιηγητική Ένωση και πολλοί άλλοι.














ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

- "AESTHETIC"  ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
- "ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ" 
- ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ  "ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΟ ΣΤΟΑ"
- ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ  "ΟΜΗΡΟΣ"
- ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
- ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ  "ΤΕΛΗΣ ΚΙΚΚΕΡΗΣ"
- ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ  "TA ΛΑΛΑΓΓΙΑ"
- ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΪΑ  "NOCTUA"
- ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΤΣΟΥΚΑΣ
- ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ  ΛΩΡΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
- ΦΛΥΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ  ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΣΩΛΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
- ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΠΥΡΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ
- ΦΡΟΥΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ "Ο ΜΙΧΑΛΗΣ"
- X@ΝΤΡΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
- Έργο ζωγραφικής  ΚΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΗ 
- Έργο ζωγραφικής   ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΑΧΟΥΡΗΣ

Η ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  "ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ"  ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΚΟΡΜΠΑΚΗΣ   

ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ  SUPER MARKET  "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ"